Bambusovi štapići za proricanje budućnosti

Bambusovi štapići za proricanje budućnosti

Imate li ili volite bambuse sada će vam možda biti i još draži jer možete pomoću njih otkriti svoju sudbinu. Bambus je poznat po tome što unosi pozitivu u dom, štiti ga od loših utjecaja, a bambus je inače simbol zdravlja, mira i dugovječnosti. Nekada se u Kini proricala budućnost bambusovim štapićima, a flautama od tog stabla su se donosile dobre vijesti.

Kako bi se proricala budućnost bambusovim štapićima potrebno je nabaviti osam prutića te oko svakog prutića povezati crveni konac i to tako da na prvom bude jedan konac, na drugom dva, na trećem tri i tako dalje. Ti prutići trebaju se držati u platnenoj vrećici.

Želite li saznati što vas očekuje ili želite odgovor na neko postavljeno pitanje, dovoljno je da zažmirite, da imate na umu to što želite pitati ili doznati, te da izvućete iz vrećice jedan prutić. Broj crvenih prstenova na tom prutiću će vam dati vaš odgovor.

Štapić bambusa broj 1 – svatko griješi ali trebate iz svoje greške izvući neku pouku. Oslonite se na svoju intuiciju, slušajte nutarnji glas. Razvijajte se na duhovnoj razini. Nemojte odustati od svog cilja.

Štapić bambus broj 2 – potražite pomoć prijatelja ili od osoba koje imaju utjecaja. Imajte strpljenja i pokušajte se što više kontrolirati. Želite li nešto kupiti za to ćete trebati posuditi novce, drugačije si to nećete moći priuštiti.

Štapić bambus broj 3 – obratite pažnju na sitnice, one vam mogu puno značiti kasnije. Idealno je vrijeme za neko putovanje, odvažite se na nešto što ste uvijek odgađali. Nemojte propustiti odličnu priliku zbog straha, promjena možda je drastična ali je vrlo dobra za vas.

Štapić bambus broj 4 – nemojte biti brzopleti, samo oprezno sada. Važno je da ostanete pozitivnog razmišljanja. Naići ćete na neke prepreke koje će vam smetati da dođete do svog cilja, ali ne dajte se obeshrabriti, samo nastavite dalje. Obaveze morate ispuniti, pogotovo ako ste nešto obećali, ako niste sigurni možete li nešto ispuniti nemojte to obećavati.

Štapić bambus broj 5 – igrajte na sigurno, nemojte donositi odluke ako ne znate kakav će biti razultat svega toga. Neće vam nedostajati ljudskih susreta, ali to bi moglo ipak biti previše za vas, nemojte se baš sa svima družiti, izmorit će vas taj tempo. Držite se svog cilja.

Štapić bambus broj 6 – dobro je slijediti svoje snove, ali ako pritom netko pati radi vas to bi jedino za vas na kraju moglo loše završiti. Neke stvari ostavite samo za sebe, pogotove svoje privatne planove. Pošteni ste i ostanite takvi. Financije će vam biti sasvim u redu samo ako ih ostavite tako kako jesu. Uživajte u miru u kojem se nalazite.

Štapić bambus broj 7 – uživat ćete u životu i vaš život bit će ispunjem prijateljima. Želite li napredovati upotrijebiti sve ono što ste naučili, to će vam pomoći da idete naprijed. Popravite svoje psihičko stanje nekom rekreacijom, kao npr. šetnjom. Pripazite što radite, u protivnom biste mogli ostati bez drage vam osobe.

Štapić bambus broj 8 – imate pravo braniti svoje stavove i ideje, ali pripazite da vaša borba ne bude previše agresivna. Recite što mislite, ali na smireni način. Imate svoje snove i sada bi vam se uskoro mogla pružiti prilika da ih ostvarite. Samo hrabro naprijed i napredovat ćete. Pripazite na svoje ponašanje kako vas drugi ne bi krivo shvatili.