Biogenerator – terapija, ozdravljenje i pozitivna energija

Biogenerator - terapija, ozdravljenje i pozitivna energija

Cilj biogeneratora je očuvati osobu ili osobe od negativnih zračenja kao i stanbeni prostor u kojem te osobe žive i borave. Biogeneratori mogu pomoći kao terapije kod nekih bolesti, a mogu uspostaviti i dobru ravnotežu prostora, života i osoba. Biogenerator koji se za to koristi zove se ATLANTA. On je namijenjen za osobnu upotrebu kod ozdravljenja, jača volju za radom, poslom, pomaže osobama lakše spavati noću, donosi dobre ljubavne vibracije, zrači pozitivnu bioenergiju, daje osobama više samopouzdanja, također, kod donošenja odluka, pogotovo kod onih važnijih, pomoći će u što boljem razmišljanju i zaključku.

Također može pomoći i kod osoba koje imaju slabiji imunitet, onim osobama koje su često pod stresom može smiriti i vratiti pozitivne misli, isto tako, poboljšava i vraća dobro raspoloženja, a pozitivno utječe i na biljke i životinje.

Biogenerator se stavlja na mjesto koje je najštetnije za prostor, osobu te izazivanje negativne energije i negativnog zračenja. Prije postavljanja biogeneratora obavlja se radiestezijsko mjerenje, te se nakon dijagnostike osoba koje tamo žive postavlja biogenerator na mjesto na kojem će on djelovati što bolje i produktivnije.