Biopiramida i moć iscjeljivanja

Biopiramida i moć iscjeljivanja

Biopiramida je način liječenja, te služi za neutralizaciju negativnog zračenja, uklanja bol, liječi rane i pozitivno djeluje na duhovno stanje čovjeka. Magična moć iscjeljivanja pomoću piramide dokazana je pomoću znanstvenih istraživanja. Tako su osobe koje su sudjelovale u tretmanu biopiramidom izjavile kako su se poslije tretmana izvrsno osjećali, da je njihova glavobolja nestala, da ih ništa ne boli, da lakše spavaju i slično.

Utvrđeno je kako pozitivno djeluje na ženske tegobe pa tako regulira menstrualni ciklus, ublažava menstrualne bolove, a kod muškarca djeluje na potenciju. Također, napravljena su istraživanja koja su dokazala kako zagađena voda koja stoji ispod piramide nekoliko dana postaje pitka, kako mlijeko koje stoji ispod piramide duže ostaje svježe, a uspješno liječi i opekline ili rane.

Biopiramida treba biti postavljena na ravnoj površini, te treba paziti kako se njen vrh ne bi oštetio, treba biti na otvorenom i najbolje ju je držati na svjetlu jer se na taj način i ona puni. Važno je da se postavi u južnu stranu prostorije i da je okrenuta prema sjeveru. Biopiramida je zbog svoje djelotvornosti zaštićena u zavodu za patente.