Četvorka diskova – tarot karte

Četvorka diskova - tarot karte

Četvorka diskova donosi dosadu, stagnaciju, ali i sreću, stabilnost u materijalnom smislu, te promjenu. Također, Četvorka diskova poručuje da da voljenoj osobi morate dati slobodu, ne možete nekoga držati stalno pod kontrolom, to nije dobro ni za vas ni za tu drugu osobu. Svoju anksioznost i stres trebate otpusitit na neki način, nađite neku zanimaciju kako biste to maknuli u stranu.

Posao

Nista zadovoljni poslom, nađite drugi, nemojte se stalno sažalijevati ako ništa ne poduzimate da nađete rješenje svojeg nezadovoljstva.

Ljubav

Ako ste slobodni, budite sigurni u ono što želite kako kasnije ne biste žalili. Za one u vezi također trebaju dobro razmisliti žele li ostati u vezi ili ju prekinuti. Vrijeme je da odlučite.

Financije

Karta vam poručuje da će se financijska situacija poboljšati, a također vam poručuje da pomognete ako nekome treba pomoć. Nemojte biti škrti.

Zdravlje

Pomognite nekome tko ima problema sa zdravlje, nagovorite ga na posjet liječniku. Na vas utječe stres pa biste trebali nešto poduzeti vezano uz to kako biste očuvali svoje zdravlje.

Duhovnost

Na neke stvari ne možete utjecati, ali ne dajte da vas to obeshrabri, postoji još stvari za koje se možete potruditi i koje će vam se na kraju isplatiti. Ne morate kontrolirati baš sve, oslobodite se te mane.

Karta okrenuta naopako

Slijedi vam teže razdoblje, krive odluke, a ni na poslu vam neće ići baš kako treba. Pripazite da u tom lošem periodu ne bi završili sa financijskim problemima. Sve negativno što vas čeka jednom mora proći, morate samo izdržati.