Desetka štapova – tarot karte

Desetka štapova - tarot karte

Ova karta vas upozorava da morate usporiti. Previše obaveza imate a to loše utječe na vas. Desetka štapova simbolizira iscrpljenost, umor i teret. Usporite malo.

Posao

Ne možete sve sami, previše obaveza imate i ako to ne podijelite s drugima neće dobro završiti. Neka vam netko pomogne, to neće loše utjecati na vaš ugled niti na vaše sposobnosti.

Ljubav

Došlo je vrijeme kada trebate pokazati da ste tu za voljenu osobu. Vaš partner ili partnerica prolazi kroz teško razdoblje, ne morate se brinuti, nije to vezano uz vas, vi samo trebate imati razumijevanja i pokazati podršku.

Financije

Prihvatite probleme u kojima se nalazite, kada ih prihvatite tek tada možete naći rješenje za popravak štete. Pripremite se sv ono što bi se još moglo dogoditi.

Zdravlje

Učinite nešto za svoje zdravlje jer su stres i brige napravili svoje. Sve to negativno se odražava na vas i ako ćete zanemariti ono što vam tijelo poručuje nećete proći najbolje.

Duhovnost

Izgubili ste dosta energije u zadnje vrijeme i sada biste ju trebali vratiti. Poradite malo na tome.

Karta okrenuta naopako

Ovakva karta vam donosi olakšanje od stresa, napokon dolazi povoljno razdoblje z vas, opuštanje i odmor od stresa. Priuštite si kvalitetno vrijeme u samoći, ali i sa bližnjima.