Desetka štapova – tarot karte

Desetka štapova - tarot karte

Ova karta vas upozorava da morate usporiti. Previše obaveza imate a to loše utječe na vas. Desetka štapova simbolizira iscrpljenost, umor i teret. Usporite malo.

Posao

Ne možete sve sami, previše obaveza imate i ako to ne podijelite s drugima neće dobro završiti. Neka vam netko pomogne, to neće loše utjecati na vaš ugled niti na vaše sposobnosti.

Ljubav

Došlo je vrijeme kada trebate pokazati da ste tu za voljenu osobu. Vaš partner ili partnerica prolazi kroz teško razdoblje, ne morate se brinuti, nije to vezano uz vas, vi samo trebate imati razumijevanja i pokazati podršku.

Financije

Prihvatite probleme u kojima se nalazite, kada ih prihvatite tek tada možete naći rješenje za popravak štete. Pripremite se sv ono što bi se još moglo dogoditi.

Zdravlje

Učinite nešto za svoje zdravlje jer su stres i brige napravili svoje. Sve to negativno se odražava na vas i ako ćete zanemariti ono što vam tijelo poručuje nećete proći najbolje.

Duhovnost

Izgubili ste dosta energije u zadnje vrijeme i sada biste ju trebali vratiti. Poradite malo na tome.

Karta okrenuta naopako

Ovakva karta vam donosi olakšanje od stresa, napokon dolazi povoljno razdoblje z vas, opuštanje i odmor od stresa. Priuštite si kvalitetno vrijeme u samoći, ali i sa bližnjima.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 064/614-614
  tel:6,99 - mob:8,41 kn/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 064/614-614
  tel:6,99 - mob:8,41 kn/min