Devetka štapova – unešeno

Devetka štapova - unešeno

Dolazi razdoblje kada ćete morati biti jaki za one stvari koje vam dolaze. Budite strpljivi, ali i oprezni, hrabri, dosljedni i snažni. Nije ništa toliko strašno kako vam se čni, zato samo polako. Ako trebate pomoć, tražite ju, nemate se čega bojati niti sramiti.

Posao

Vrlo je lako moguće da kada dobijete ovu karta da vam možda predstoji gubitak posla. Ako je na poslu neka teža situacija, napetija nego inače pokušajte biti što smireniji jer na neke stvari ne možete utjecati.

Ljubav

Došli ste u neku situaciju koja i nije baš bajna, ali i to ponekad u vezi treba jednostavno proći. Nemojte ništa forsirati, pustite neka sve ide svojim tokom.

Financije

Morat ćete neko vrijeme živjeti ipak malo skromnije kako biste bar pokušali spasiti financijsko stanje. Teka kda to uspijete tek tada trebate još više paziti na što trošite i koliko.

Zdravlje

Provedite više vremena na otovorenom, svjež zrak dobro će vam doći. Savjetuje se da se ostavite cigareta i alkohola. Stres loše utječe na vaše zdravlje.

Duhovnost

Potrebno vam je vrijeme koje ćete posvetiti samo sebi, dajte si oduška, uživajte u samoći kako biste vratili onaj svoj duhovni mir.

Karta okrenuta naopako

Ako dobijete ovakvu kartu ona vam poručuje da se prestanete sažalijevati i da uzmete život u svoje ruke. Vaša budućnost i vaša sreća ovisi samo o vama, vrijeme je da to shvatite.