Dvojka diskova – tarot karte

Dvojka diskova - tarot karte

Ova karta vas upozorava na manjak energije, vrijeme je da malo stanete i odmorite, da dođete do zraka. Ona simbolizira umor, prilagođavanje, balansiranje, ali donosi i uspješnost. Imate cilj, ali vam stoje neke prepreke na putu do tamo, pripazite kako ih ne bi bilo još.

Posao

Koncentrirajte se na posao, nemojte ga raditi samo da ga odradite. Dosta je stresan situacija pa podijelite poslove. Ako ste bez posla, pošaljite molbe samo na one poslove koji se isplate, nemojte slati bez veze na sve strane.

Ljubav

Ako ste slobodni, možda je najbolje da neko vrijeme tako i bude. Brzo će taj period prestati. Za one koji su u vezi, karta savjetuje da se više posvete voljenoj osobi i vezi.

Financije

Dobijete li ovu kartu za financije to znaći da ste u malim problemima. Pripazite samo da to ne preratse u veći problem i bit će sve dobro.

Zdravlje

Pobrinite se za svoje zdravlje, nemojte dopustiti da se pogorša. Vježba i zdrava prehrana će dosta pomoći.

Duhovnost

Ako se posvetite zdravlju tijela doći će i zdravlje duha. Stres i problemi loše utječu na vas pa bi bilo dobro da malo stanete na loptu. Probajte se smiriti i opustiti.

Karta okrenuta naopako

Vrijeme je organizirate svoj život i da se maknete iz zbrke u koju ste upali. Karta vam poručuje da je stresno razdoblje iza vas, a to znaći da se napokon možete malo opustiti.