Kralj štapova – tarot karte

Kralj štapova - tarot karte

Ova karta može predstavljati neku osobu iz vašeg života koja pozitivno utječe na vas. Karta simbolizira optimizam, uspješnost, a označava drugi pol Kraljice pa je stoga samopouzdan, hladne glave i brz. Savjetuje se da poradite na samokontroli jer će vam trebati u idućem periodu.

Posao

Osoba svijetlije kose dosta će vam pomoći, a ta osoba vam je i nadređena osoba. Nemojte krivo protumačiti njezinu pomoć. Vaš trud na poslu će se isplatiti.

Ljubav

Pobrinite se da malo više pažnje posvećujete ljubavnom životu. Mogla bi vam se svidjeti osoba starija od vas, ali privlačnost će biti obostrana.

Financije

Napravite plan potrošnje, uvijek imajte u vidu koliko imate novaca, koliko ste potrošili i na što još trebate potrošiti. Bez nekog financijskog plana naći ćete se u problemima.

Zdravlje

Kondicijski i tjelesno vi ste dobro, ali pripazite na prehranu.

Duhovnost

Vaše duhovno istraživanje može vas iscrpiti, ali i biti pomalo zbunjujuće. Odmorite se malo, posvetite se meditaciji kako bi smirili misli.

Karta okrenuta naopako

Označava nepovoljno razdoblje. Neaktivnost, neodgovornost, nesamostalnost, označava egoističnu osobu. Vrijeme je da prihvatite činjenicu da ste ovisni o pomoći drugih, te da ste vrlo nezreli.