Numerologija – broj 11

Numerologija - broj 11

Vrline

Osjetljive su osobe, imaju potencijala, smisao za humor, uvijek će pomoći drugima, iskrene su, tolerantne, dobri su prijatelji, te nadahnjuju.

Mane

Potreban im je cilj u životu inače se nađu u depresiji, bojažljive su osobe, vole sanjariti, ne primaju dobro kritike. Može ih se vrlo lako povrijediti, te im nedostaje samopouzdanja.

Posao

Bili bi dobri sa psihičkim znanostima, računalima, elektronikom, te bi bili dobri izumitelji, pisci, iscjelitelji, astrolozi, glazbenici, umjetnici, filozofi, duhovni vođe.

Zdravlje

Dosta su pod stresom koji negativno utječe na njihovo zdravlje, trebali bi se opuštati možda uz neku glazbu. Ponekad su frustriranje te znaju padati u depresiju.

Ljubav

Zna biti dosta teško s njima jer često mijenjaju raspoloženje, ali će učiniti sve za drugu osobu. Ponekad burno reagiraju, ali imaju razumjevanja, te su vrlo strastvene u vezi. Svi brojevi odgovaraju broju 11.

Poznate osobe

Michelle Obama (prva dama SAD-a), Wolfgang Amadeus Mozart (skladatelj), Robert Downey Junior (glumac), Princ William (princ Velike Britanije).

Zaključak

Ponekad su neodlučni i nervozni, a s druge strane mogu inspiritati druge. Oslanjaju se na svoju intuciju te dobro upotrebljavaju svoje talente, imaju smisla za ljepotu, vole pomagati drugima, strpljive su i ponekad osjetljive osobe.