Numerologija – broj 2

Numerologija - broj 2

Vrline

Ove osobe zanima moda i ljepota i razumiju se u to. Društvene su osobe, senzibilne su, osjećajne, ponekad sramežljive, strpljive, dobro se snalaze u društvu, znaju pročitati tuđe osjećaje.

Mane

Kada se netko zamjeri ovim osobama one postane osvetoljubive, mogu biti i bijesne, ogorčene, lako ih je povrijediti. Dosta su osjetljive osobe.

Posao

Vole poeziju, odlični su diplomati, imaju inteligenciju i talent te mogu postići veliki uspjeh. Dobri su u organizaciji, bili bi dobri liječnici, arhitekti, urari, masažeri, fiziterapeuti, a snašli bi se i u službi savjetovanja. Vole glazbu te bi bili dobri muzičari.

Zdravlje

Ove osobe su dosta nemirne pa bi mogle imati problema sa nesanicom i velikim brigama, također mogu imati i problema sa srcem, astmom, dijabetesom, Moggla bi ih smetati razna crijevna oboljenja, trbušni tifus, zatvor, proljev, njihova je cirkulacija krvi loša pa bi mogli imati i anemiju.

Ljubav

Osobe s brojem 2 često su u vezama s osobma koje im se pokoravaju, te osobe ih vole ali im se pokoravaju i odobravaju gotovo sve. Najbolje se slažu sa osobama s brojem 2, 4 i 8, sa 3 i 6 se slažu, sa brojem 9 nemaju isto razmišljanje, a nikako se ne slažu sa 1, 5 i 7.

Poznate osobe

Jennifer Lopez (latino pjevačica), Adam Baldwin (glumac), Madonna (pjevačica), Kanye West (reper) i mnogi drugi.

Zaključak

Iskoristit će svoje talente najbolje što mogu. Dobri su prijatelji, često će saslušati drugoga, suosjećaju s drugima. Humoristični su, žele miran život, osjećati se sigurno i udobno.