Numerologija – broj 3

Numerologija - broj 3

Vrline

Ove osobe su vrlo optimistične, šarmantne, vesele, velikodušne, duhovite, ambiciozne i otvorene osobe. Imaju razumijevanja za druge, za njihove osjećaje i emocije, rado će ih poslušati. Kreativne su i znaju se izraziti.

Mane

Ranjive su osobe, lako ih se može povrijediti, a tada se povuku i njihove raspoloženje drastično pada. Vole biti u centru pažnju, puno pričaju, ponekad us cinične, oštro komentiraju druge ljude, te mogu postati i hirovite. Ne znaju baratati s novcima.

Posao

Često ne zanju iskoristiti svoje talente. Mogli bi postati dobri frizeri, umjetnici, draguljari, glazbenici, pjesnici, glumci, dizajneri.

Zdravlje

Ove osobe često mogu padati u depresiju, mogu imati problema s arterijama, krvi, bubrezima, kožom, često ih hvataju groznice, a mogu imati i problema sa plućima.

Ljubav

Žele maksimalnu podršku u vezi, ako to ne dobiju pobjeći će. Vole kada ih druga osoba sluša. Nikako se ne slaže sa brojevima 4, 7 i 8, samo prijatelji mogu biti sa 1,2 i 5, a odlično se slažu sa 3, 6 i 9.

Poznate osobe

Jackie Chan (glumac), Cameron Diaz (glumica), Celine Dion (pjevačica), Maria Sharapova (tenisačica), Kevin Costner (glumac) i drugi.

Zaključak

Ljudi vole biti u društvu ovih osoba. Društvene su, duhovite, uživaju u životu. Boje se ponekad biti ambiciozne, a svoje talente ne znaju iskoristiti najbolje. Vole imati glavnu riječ, te su optimistične.