Numerologija – broj 5

Numerologija - broj 5

Vrline

Ove osobe tražit će promjenu u životu i neke nove stvari. Optimistične su, sigurne u sebe, imaju slobodan duh, dobro utječu na druge, avanturisti su, vole druge ljude, družiti se i upoznavati nove ljude.

Mane

Imaju veliku potrebu za avanturom i to ih može odvesti u probleme kao što je droga, alkohol. Nedostaje im odgovornosti. Nemaju puno kontrole, vole sve znati pa i zabadati nos gdje im nije mjesto.

Posao

Dosta im dobro ide s riječima, mogu potaknuti ljude, motivirati ih. Bili bi dobri voditelji, komičari, išla bi im dobro promocija, zabava, prodaja, znanost, medicina. Talentirane su osobe.

Zdravlje

Njihov živčani sustav zna patiti zbog njihove nervoze, trebali bi se kloniti alkohola i nezdrave hrane. Mogu imati problema s jetrom i sa crijevnim problemima. Trebali bi vježbati i meditirati.

Ljubav

Najbolje se slažu sa brojevima 1, 5, 7, 3 i 9, nikako se ne mogu složiti sa 2, 4 i 6, a s brojem 8 se razilaze u mišljenjima.

Poznate osobe

Beyonce Knowels (pjevačica), Mick Jagger (pjevač), Tina Turner (pjevačica), Angelina Jolie (glumica), Selena Gomez (glumica i pjevačica).

Zaključak

Uvijek žele neke promjene, nešto novo u životu. Stalno su u potrazi za avanturom i traže smisao života. Životi im mogu biti puni drame, a nedostaje im pravi smjer kojim trebaju ići.