Numerologija – broj 6

Numerologija - broj 6

Vrline

Ove osobe su obiteljski ljudi. Vole obitelj i to im je na prvom mjestu, obitelj i odgoj. Rado će pomoći drugima, biti rame za plakanje, imaju dosta suosjećanja, skromne su osobe, ljubazne su, privlačne, darežljive, te pune ljubavi.

Mane

Imaju talente ali ih ne znaju iskoristiti na pravi način. Vole kontrolirati druge i biti dosta naporni. Pretjeraju u svađama kada žele pomoći, imaju preveliko mišljenje o sebi, ne vole nepravdu prema sebi, te znaju biti dosta kritični prema drugima.

Posao

Bili bi dobri glazbenici, veterinari, voditelji, ugostitelji, učitelji, radnici u državnim institucijama, iscjeljitelji.

Zdravlje

Ove osobe imaju problema s nervozom koja je povezana za stresom, te mogu imati problema sa zdravlje. Može ih češće hvatati prehlada, trebali bi se baviti sportom, a i uzeti godišnji odmor kada to mogu.

Ljubav

Ove osobe jako cijene dom, obitelj ljubav te traže osobe koje isto tako razmišljaju. Dobro se slažu s brojevima 3, 6, 9, 2, 4 i 8, a sa 1, 5 i 7 se uopće ne slažu.

Poznate osobe

Michael Jacskon (pjevač), Jessica Alba (glumica), Stevie Wonder (pjevač), Victoria Beckham (pjevačica, dizajnerica), Robert Pattinson (glumac).

Zaključak

Uvijek su spremni pomoći, odgovorni su, kao i obitelj i karijera im je bitna, skromni su i imaju veliko srce. Ponekad previše kontroliraju druge ljude, imaju talente ali se boje iznijeti ih na površinu.