Numerologija – broj 7

Numerologija - broj 7

Vrline

Ovim osobama novac ne znaći puno, duhovne su osobe, mudre, snažnog uma, ne vole tračeve, laži. Vrijedne su osobe, privlačne, šarmantne, intelektualne. Imaju razumjevanja za druge, te mogu biti dosta zagonetne.

Mane

Pesimistične su osobe, nepovjerljive, vole se povući u osamu što može dugo potrajati, misle samo na sebe, kritiziraju druge, te su jako ponosni sami na sebe.

Posao

Ove osobe mogle bi postai psiholozi, vjerske vođe, znanstvenici, učitelji, istraživači, propovjednici, mudraci. Mogli bi posati vrlo važne osobe.

Zdravlje

Ove osobe dosta rade pa bis e zbog stresa mogle i i češće razboljevati, mogu imati problema s cirkulacijom krvi, sa želučanim poremečajima, a najveći problem im predstavlja živčani sustav.

Ljubav

Najbolje se slažu s brojevima 1, 5, 7 i 4, a ne slažu se s 2, 3, 6, 8 i 9 jer nemjau ništa zajedničko. Mogu biti dosta arogantne osobe koje misle da su uvijek u pravu, te su dosta opsjednute sobom. Zanimaju ih osobe s kojima mogu pričati o životnim pitanjima, metafizici, civilizaciji, znanosti.

Poznate osobe

Taylor Swift (pjevačica, glumica), Julia Roberts (glumica), Natalie Portman (glumica), Leonardo DiCaprio (glumac).

Zaključak

Vole biti sami, njihovi sretni dani su nedelja i ponedjeljak, vole se praviti pametni, njihovo kamenje su biseri, najdraže boje su im bijela i žuta, tamnije bi trebali izbjegavati, a ovaj broj naziva se svetim i duhovnim brojem.