Numerologija – broj 8

Numerologija - broj 8

Vrline

Sposobni su, vole svoju obitelj i za nju će sve učiniti, tolerantni su, utjecajni, kreativni, snažni, uspješni, novac im nije najbitniji, učinkoviti su, realni i znaju dobro procijeniti druge.

Mane

Dosta ih privlači financijski uspjeh, arogantni su i okrutni, tvrdoglavi, nestrpljivi, vole zapovijedati, ponekad su i pohlepni i netaktični.

Posao

Ove osobe bile bi dobre kao poduzetnici, političari, financijski stručnjaci, investitori, znanstvenici, menageri, imaju veliku želju za uspjehom, te su ambiciozni i motivirani.

Zdravlje

Mogu imati problema s ušima, zubima, živcima, venama. Trebali bi jesti više brokule, špinata, celera i mrkve, a posebno im se savjetuje češće odmor.

Ljubav

Najviše vole mirnu vezu, ali im to ponekad ne polazi za rukom. Nisu baš posvećeni ljubavnoj vezi. Najbolje se slažu sa 2, 4, 8 i 6, a u ljubavi se ne mogu složiti sa 1, 3, 5, 7 i 9, ali s njima mogu biti prijatelji.

Poznate osobe

Pablo Picasso (slikar), Matt Damon (glumac), Aretha Franklin (pjevačica), Mary kate i Ashley Olsen (sestre blizanke i glumice).

Zaključak

Njihovo sretno kamenje su crni dijamant, biser i ametist, a sretne boje su ljubičasta, crna, plava i siva. Privlači ih financijski uspjeh, mogu nadahnuti i motivirati druge ljude, imaju sposobnost upravljanja u svim područjima života.