Numerologija – broj 9

Numerologija - broj 9

Vrline

Ove osobe će se uvijek uključiti u neke humanitarne akcije, imaju suosjećanja, maštoviti su, romantični, tolerantni, velikodušni, maštoviti su, kreativni, uvijek dovrše posao do kraja, idealisti su i žele bolji život.

Mane

Ne vole nedostatke, kako kod sebe tako i kod drugih, ne znaju uživati u životu, često su povučeni, nesigurni, razočarani. Ponekad su plašljivi, posesivni, neraspoloženi.

Posao

Vrlo su društveno svjesni pa bi bili dobri odvjetnici, ministri, političari, fotografi, iscjelitelji, učitelji, filozofi, pisci, a dobri bi bili i u poslovima oko brige za okoliš i poslovima uređenja.

Zdravlje

Ove osobe mogle bi imati problema s plućima, žučnim mjehurom, te zdravstvenih problema koji su uzrokovani toplinom. Trebali bi pripaziti na stres.

Ljubav

Najbolje se slažu s brojevima 1, 3, 5, 6 i 9, dok 2, 4, 7 i 8 nisu baš idealni za njih. Dat će sve od sebe za vezu, za odnos, vole ljude, odani su, sentimentalni, ali nedostaje im romantike, nisu vješti u tome.

Poznate osobe

Courtney Love (glumica), Alicia Keys (pjevačica), Adele (pjevačica), Chuck Norris (glumac), Justin Bieber (pjevač).

Zaključak

Uspješni su i financijski dobro stoje, vode brigu o drugima, a ponekad mogu biti dosta nezahvalni. Teško im je prihvatiti nedostatke i uvidjeti koje su im prednosti, kada to shate imat će bolji život.