Osmica pehara – tarot karte

Osmica pehara - tarot karte

Karta vam poručuje da uvijek imate izbora. Problemi koje imate, tj. okovi koji imate, sami ste stvorili. Vaše ponašanje koje ste sami odabrali doveli su vas u te situacije. Možete to sve popraviti ako želite. Osmica pehara također simbolizira ovisnosti, strahove i slične stvari koje proizlaze iz daleke prošlosti.

Posao

Niste zadovoljni poslom kojim se bavite? Nađite novi. Nemojte se stalno žaliti, poduzmite nešto vezano uz to ili budite tiho i nastavite s raditi ono što ne volite.

Ljubav

Želite li spasiti svoju vezu učinite to iskrenim razgovorom. Osjećate li da to više nije to, prekinite tu vezu, nemojte se više mučiti.

Financije

Novac vam ne donosi sreću, riješite se tog sojećaja. Čeka vas lošije razdoblje, ako vam netko ponudi pomoć nemojte dvojiti. Prihvatite.

Zdravlje

Stres vam je najgori neprijatelj, pozabavite se nekim hobijem ili vježbanjem kako biste ga se riješili.

Duhovnost

Budite pozitivni, maknite se od ljudi koji bi vam mogli narušiti pozitivne misli, te se pobrinite da uvijek imate vremena za sebe.

Karta okrenuta naopako

Vrijeme je da počistite neke odnose koji vam nisu donijeli ništa dobro. Riješite se nekih strahova u životu zbog kojih niste napravili ono što ste htjeli. Ova karta naopako simbolizira preveliku ambiciju, suočavanje s vlastitim strahovima i pomicanje granica.