Sedmica štapova – tarot karte

Sedmica štapova - tarot karte

Probleme koje imate ćete riješiti, ova karta simbolizira neovisnost, učenje, slobodu, kreativnost. Riješite se straha i krenite prema nekim novim ciljevima. Nemojte da vas manjak samopouzdanja sprječava da ostvarite svoje snove.

Posao

Želite li pokrenuti svoj posao sada je pravi vrijeme za to. Nemojte davati otkaz na postojećem poslu dok ne pokrenete svoj posao kako treba.

Ljubav

Budite iskreni i razgovarajte s voljenom osobom o problemima i stvarima koje vas muče. Dobit ćete razumijevanje i podršku koju očekujete.

Financije

Financijska situacija odjednom će vam se znatno poboljšati, ali pripazite što ćete i kako dalje raditi s tom novonastalom situacijom.

Zdravlje

Nemate se razloga brinuti, sve je u najboljem redu.

Duhovnost

Riješite se svojih strahova koji vas sputavaju u ostvarivanju vaših ciljeva i snova. Kada to prevladate uvidjet ćete da će vam se sve početi slagati.

Karta okrenuta naopako

Dobijete li ovakvu kartu to znaći da se bojite ići naprijed i na taj način nećete ostvariti svoje ciljeve, želje i snove. Prevladajte svoje strahove kako biste mogli nastaviti dalje. Nemojte dopustiti da vas drugi iskorištavaju.