Šestica diskova – tarot karte

Šestica diskova - tarot karte

Ovo je vrlo pozitivna karta i optimistična. Donosi darežljivost, pobjedu, nagradu, novi posao, bolju financijsku situaciju. Govori vam da se trebate opustiti jer je loše razdoblje iza vas. Dolaze vam promjene, ali vrlo pozitivne promjene.

Posao

Vrlo pozitivna karta ako tražite posao. Naravno, karta vam govori kako ćete dobiti posao za koji nikada niste ni pomislili da bi ga dobili. Ako radite na radnom mjestu posatt će još bolje.

Ljubav

Tražite li neku osobu koja će vas oboriti s nogu, pripremite se, ta osoba vrlo je blizu. Ako ste u vezi vaš odnos postat će još bolji i skladniji.

Financije

Sami ćete biti zaslužni za poboljšanje svoje financijske situacije. Pobrinite se samo da se opet ne upadnete u neke probleme.

Zdravlje

Nemate se razloga brinuti o svojem zdravlju, sve je dobro. Potvrdu možete dobiti i od svog liječnika.

Duhovnost

Posvetite se sebi kako biste vratili ono životno veselje i radost, a najvažnije od svega, dijelite to s drugima. Poradite malo i na svojoj komunikaciji s drugima.

Karta okrenuta naopako

Okrenuta Šestica diskova simbolizira potrebu za oprez, prekomjerno trošenje novaca, sumnju. Stižu konflikti u privatnom i poslovnom području. Pripazite na voljenu osobu, ova karta ukazuje na nevjeru. Vaše ponašanje imat će posljedica.