Trojka diskova – tarot karte

Trojka diskova - tarot karte

Ova karta donosi snagu, zadovoljstvo, nagradu i sposobnost. Vaš rad i trud biti će nagrađeni. Vrijeme je da se riješite svih negativnosti i unesete pozitivne misli u svoj život. Osobe oko vas početi će vas više cijeniti. Imate svoje ciljeve ali nemojte se bojati postaviti si još veče ciljeve. Vi to možete.

Posao

Razmišljate li o pokretanju vlastitog posla sada je idealno vrijeme. Na sadašnjem poslu će vas kolege cijeniti, a nadređeni vjerojatno i nagrađivati. Posao vam jako dobro ide.

Ljubav

Ako je vaša veza otvorena i podržavate jedno drugoga onda će se vaš odnos produbiti, a pozitivno će sve to utjecati i na vas kao osobe. Ako ste slobodni vrijeme je da izađete i počnete upoznavati nove ljude.

Financije

Dobijete li ovu kartu za područje financija nemate se što brinuti, vaša situacija će se uskoro samo poboljšavati. I to trajno.

Zdravlje

Brinite se i dalje za svoje zdravlje kao i do sada i sve će biti dobro.

Duhovnost

Jači ste nego što mislite. Trebate li pomoć tražite ju.

Karta okrenuta naopako

Uzimate voljenu osobu zdravo za gotovo i to bi vas moglo skupo stajati. Ovakva karta simbolizira dosadu, nedosljednost, probleme na poslu, frustraciju zbog nepravde. Pokušajte se kontrolirati i zadržati dostojanstvo.