Zaboravite na bivše ljubavi

Zaboravite na bivše ljubavi

Prošlost je vrijeme koje se dogodilo i tamo se ne možete vratiti niti ju mijenjati. Jednostavo ju morate prihvatiti. Toga su svi svjesni, čak i malo dijete. U tu prošlost spadaju i bivše ljubavi, o kojima neki parovi o tome žele razgovarati, neke osobe žele znati zašto ste prekinuli, a druge pak žele znati koliko ste bivših imali.

Uspoređujete dvije osobe kako biste se uvjerili da je druga pravi izbor za vas i kako biste znali jeste li dobro odabrali. No, mnogi ljudi ne vole kada ih se uspoređuje, pogotovo zato jer se moraju natjecati sa nekim i stalno razmišlja je li dovoljno dobar. Svatko se želi osjećati posebno u vezi stoga ne želi pričati o trećoj osobi koja je uvijek veliki problem. Bivše ljubavi trebaju ostati u prošlosti, ukoliko niste oboje spremni o tome razgovarati. Brinite se o sadašnjem vremenu i budućnosti, a one nečemu što se više nikada neće ponoviti.

Kakvih god problema imali u prijašnjoj vezi, sadašnji partner nije nimalo kriv za to. Zar želite da vam ta osoba upropasti sadašnju vezu i vašu sreću? Ukoliko ćete se žaliti svom sadašnjem partneru, mislit će kako ste s njim samo kako biste preboljeli bivšu ljubav. Vaš partner vas je prevario, ali zašto se iskaljivati na novom partneru. Vi, ali i on, imate pravo biti u zdravoj ljubavnoj vezi stoga je sasvim krivo pričati o prošlosti.